E-mailAfdrukkenExport ICS

♡ Wijvenkraam Arnhem "Open Air" Vintage Secondhand Design DJ's ♡

Evenement

Titel:
♡ Wijvenkraam Arnhem "Open Air" Vintage Secondhand Design DJ's ♡
Wanneer:
zo, 26. mei 2019, 11:00 h - 17:00 h
Categorie:
mode-evenement
Gemaakt door:
Super User

Omschrijving

♡ Wijvenkraam Arnhem "Open Air" Vintage Secondhand Design DJ's ♡Wijvenkraam staat voor de derde keer in Arnhem met een bijzondere openlucht editie! Een dag vol shoppen, dansen en genieten zoals we dat bij Wijvenkraam doen - nu heerlijk in de zwoele buitenlucht, op een opkomende locatie aan de rand van het centrum. De inmiddels bekende mode-, vintage- en designmarkt voor ‘meiden’ van alle leeftijden vindt plaats op het karakteristieke Transformatorplein in samenwerking met Café Breaky’s & Eetwinkel Stroom in het Nieuwe Kadekwartier op ZONDAG 26 MEI.

Wijvenkraam is een mode-, 2hand- en designmarkt met de focus op kleding, sieraden en accessoires voor toffe ‘meiden’ van alle leeftijden. Geen rommelmarkt maar een hippe vintage- & designmarkt met een edge! DJ’s draaien de hele dag vette plaatjes (kun je je nieuwe aanwinsten meteen showen met een dansje ;)) en er staan heerlijke hapjes en drankjes voor jullie klaar!


Aanmelden kan BINNENKORT via:
http://www.wijvenkraam.nl/arnhem

Opname in de Betermode Modegids d.m.v. een #Linkruil

Betermode het modekruispunt op internet met veel aandacht voor plusmode, duurzame mode, mode-evenementen kledingruil, aanbiedingen en verzorgingsprodukten. 
Onderdeel van Betermode is de modegids. Op voorwaarde dat je een tegenlink plaatst kun je  hier je eigen site of winkel laten vermelden. Vul het formulier in. Na goedkeuring is je vermelding geregeld. 
Modegids
linkruilformulier
omschrijving tegenlink: Betermode het modekruispunt op internet
kontakt 

winkelbeter evementen

Winkelbeter en betermode op facebook