E-mailAfdrukkenExport ICS

Kledingruil Tilburg

Evenement

Titel:
Kledingruil Tilburg
Wanneer:
za, 15. juni 2019, 11:00 h - 14:30 h
Locatie:
Ronde Tafelhuis - Tilburg , Noord-Brabant
Categorie:
Kledingruil
Gemaakt door:
Super User

Omschrijving

kledingruil

Heeft u ook zoveel overbodige kleren in de kast liggen? Kom dan zaterdag 15 juni naar het Ronde Tafelhuis voor een Kledingruil. U kunt oude kleding inleveren in ruil voor punten. Met die punten kunt u weer nieuwe kleren uitzoeken. Zo levert een t-shirt 1 punt op en een broek 3 punten. Ook voor kinderkleding kunt u bij ons terecht.

Heeft u geen kleding om in te ruilen, maar wilt u wel kleding meenemen? U kunt de kleding (voor een klein bedrag) ook kopen. De opbrengst komt ten goede aan de projecten van het Ronde Tafelhuis.


Locatie

Locatie:
Ronde Tafelhuis - Website
Straat:
Wagnerplein 4,
Postcode:
5011 LP
Plaats:
Tilburg
Provincie:
Noord-Brabant
Land:
Netherlands

Omschrijving

Het Ronde Tafelhuis is een centrum voor religie en cultuur in Tilburg-Noord. Het speelt een toenemende rol op het gebied van interreligieus dialoog, interculturele ontmoeting en kennisoverdracht.

{loadmoduleid 218}

Routekaart

Opname in de Betermode Modegids d.m.v. een #Linkruil

Betermode het modekruispunt op internet met veel aandacht voor plusmode, duurzame mode, mode-evenementen kledingruil, aanbiedingen en verzorgingsprodukten. 
Onderdeel van Betermode is de modegids. Op voorwaarde dat je een tegenlink plaatst kun je  hier je eigen site of winkel laten vermelden. Vul het formulier in. Na goedkeuring is je vermelding geregeld. 
Modegids
linkruilformulier
omschrijving tegenlink: Betermode het modekruispunt op internet
kontakt 

winkelbeter evementen

Winkelbeter en betermode op facebook