E-mailAfdrukkenExport ICS

KrijgdeKleertjes Ladies Night - dameskleding ruilen

Event

Title:
KrijgdeKleertjes Ladies Night - dameskleding ruilen
When:
vr, 1. februari 2019, 20:00 h - 22:00 h
Where:
Buurtcentrum Parkwijk - Utrecht , Utrecht
Category:
Kledingruil
Created by:
Super User

Description

KrijgdeKleertjes Ladies Night - dameskleding ruilen

Ben je toe aan een nieuwe garderobe? Is je goede voornemen voor 2019 om te “ontspullen”? Ga je toch echt niet meer in die ene jurk passen die al 3 jaar in je kast hangt te verstoffen? Of zijn je broeken je inmiddels te groot? Kom dan 1 februari naar de KrijdeKleertjes “Ladies night”, dameskleding ruilen, in Buurtcentrum Bij de Buren, Eerste Oosterparklaan 76.

Kleding kan ingeleverd worden op 25 januari van 19:30 – 21:00 (tijdens de maandelijkse kinderkledingruil) en op 1 februari van 20:00 – 20:30. Daarna kan om 20:30 kan het ruilen beginnen!

Hoe werkt het?
- Ruim je kast op! Je kan het volgende inbrengen om te ruilen: Dameskleding, sportkleding, zwangerschapskleding, jassen, tassen, schoenen, accessoires 
- Neem alleen kleding mee waarvan je denkt dat je een ander er echt blij mee kan maken. 
- Zorg dat de kleding netjes, schoon en compleet is. 
- Voor elk item dat je inbrengt krijg je een punt. (kleding / schoenen / tassen = 1 punt, jassen = 2 punten, accessoires = 0,5 punt)
- Met deze punten kan je tijdens de ruilrondes andere items met dezelfde totaalwaarde uitzoeken.
- Om de kleding zo eerlijk mogelijk te verdelen houden we 4 ruilrondes: 1) In de eerste ruilronde mag je maximaal 5 items uitkiezen. 2) In de tweede ruilronde mag je maximaal 10 items uitkiezen. 3) Tijdens de derde ruilronde mag je al je overgebleven ruilpunten inruilen voor nieuwe items. 4) Wat er aan het eind van de avond nog over is mag door ruilers mee naar huis worden meegenomen.
- Tussen de ruilrondes door mag je heroverwegen en kleding ook weer terugleggen. Deze tellen dan niet mee voor je punten, maar pas in de volgende ruilronde mag je nieuwe items uitzoeken.
- Alles dat overblijft aan het eind van de avond krijgt een andere goede bestemming (Dress for success, stichting babyspullen en de Emmaus Parkwijk).


Venue

Location:
Buurtcentrum Parkwijk
Street:
1e Oosterparklaan 76
ZIP:
3544 AK
City:
Utrecht
State:
Utrecht
Country:
Netherlands

Description

{loadmoduleid 209}

Routekaart

35% korting op zonproducten in juni 2019

35% korting op zonproducten in juni 2019

 

Opname in de Betermode Modegids d.m.v. een #Linkruil

Betermode het modekruispunt op internet met veel aandacht voor plusmode, duurzame mode, mode-evenementen kledingruil, aanbiedingen en verzorgingsprodukten. 
Onderdeel van Betermode is de modegids. Op voorwaarde dat je een tegenlink plaatst kun je  hier je eigen site of winkel laten vermelden. Vul het formulier in. Na goedkeuring is je vermelding geregeld. 
Modegids
linkruilformulier
omschrijving tegenlink: Betermode het modekruispunt op internet
kontakt 

winkelbeter evementen

Winkelbeter en betermode op facebook