grote maten mode

Feestelijke kledingruil

 Registration Closed
Category
kledingruil
Date
2017-11-03 18:45 - 22:00
Venue
pin Map verbergen De Open Ruimte - Josephine Bakerstraat 40
1311 GA Almere, Nederland
Telephone
036 546 5883
Email
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Feestelijke kledingruil

Mmmm... de herfst is begonnen, de winter komt eraan. Tijd om je nog meer ter verbinden met je lichaam en dat wat er binnen in jou leeft. Tijd om ook weer contact te maken met je innerlijke schoonheid en deze ook naar buiten toe te brengen.
Na het succes van de vorige keer organiseert de Vrouwenvallei op vrijdag 3 november weer een heerlijke kledingruil. De vorige keer was echt een feestje!! Een bijzondere middag waarbij de combinatie van het ruilen van kleding met de dans/meditatie en deelronde een ontzettend fijne en veilige sfeer met zich meebracht.
Deze kledingruil is een heerlijke avond voor vrouwen om je kleding een nieuwe kans te geven en om te ervaren hoe jij je innerlijke schoonheid naar buiten kunt brengen. 
Heb jij ook zoveel kleren in je kast hangen, die eigenlijk nog prachtig zijn, maar die je gewoon niet meer aandoet? Op deze avond maak je er misschien iemand anders wel heel blij mee en ga je zelf ook naar huis met iets nieuws. 
De avond is een feestje, met hapjes, drankjes, lekkere muziek, meditatie en natuurlijk heeel veeeeel kleren, accesoires, schoenen, enz. 

Woon je in de buurt dan is het superfijn als je je kleding al op maandag 30 oktober van 10.30-12.00 uur brengt. Lukt dit je niet, dan vragen we je om organisatorische redenen om op de avond zelf om 18.30 uur je kleding te brengen. Je kunt maximaal 8 stuks herfst/winter kleding meenemen en zoveel accessoires als je wilt (sjaals, sierraden, hoedjes, riemen, schoenen).

Hoe ziet de avond eruit?
Vanaf 18.45 uur: Inloop en welkom met koffie/thee. 
Om 19.00 uur: Start van het programma met een ontspannende meditatie en dans door Martina begeleid om je schoonheid van binnen naar buiten te laten uitstralen.

Daarna heb je tot 22.00 uur de tijd om lekker te gaan swappen, kleding te passen en samen te zijn met de andere vrouwen. 
Een styliste is aanwezig om je evt. tips te geven over hoe je je figuur kunt laten uitkomen in je nieuwe kleding.

Kosten: € 12,50 
Geef je op via een mailtje naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Er is maar een beperkt aantal plaatsen, ivm voorbereidingen graag opgeven voor 30 oktober! 

 
 

All Dates

  • 2017-11-03 18:45 - 22:00

Powered by iCagenda

Grote maten mode

Aanraders:

winkelbeter evementen

Winkelbeter en betermode op facebook