Bedelketting Minimal Roze

Deze bedelketting in het roze brengt al jouw outfits in 1 klap naar een hoger level. Het kettinkje heeft aan de onderkant namelijk 3(! gouden bedeltjes (maan, ster en open vormpje gecombineerd met roze kraaltjes en een roze kwastje. Wij, meisjes van The Musthaves, zijn verkocht &hearts Oftewel: hebben, hebben, HEBBEN! De ketting is verstelbaar tot een maximale lengte van circa 43 cm. Alle sieraden van The Musthaves zijn nikkelvrij ♪♫♪

€ 19.50

Read More...

Alle accessoires Nieuw
Product
 

Bahama Mini Bag Roze

Jaaaaa...!! Hoe fijn is het dan als jij fashionable al jouw spulletjes kunt meedragen?! Goed nieuws met deze musthave clutch kun jij al jouw spulletjes veilig opbergen én loop je er helemaal bij volgens de laatste modetrends. Dubbel score!! De imitatie leren clutch is aan de voorkant voorzien van een uitgesneden bloemenprint wat de clutch een extra boho uitstraling geeft. Je sluit het tasje met een gouden klik sluiting, met daaronder een extra rits om al jouw spullen extra te beveiligen. Aan de binnenkant zitten 3 kleine vakjes, genoeg ruimte dus ! Ps als extraatje ontvang je een hengsel van circa 65 centimeter in hetzelfde materiaal en dezelfde kleur. Afmeting: 14 x 21 centimeter.

€ 19.95

Read More...

Alle accessoires Nieuw
Product
 

All Time Favorite Watch Black

O My Fashion &hearts! Dit Musthave horloge is dé perfecte Musthave om al jouw favoriete (zwarte outfits mee af te stylen. Zwart matcht overal bij en daarom is dit horloge ideaal om te hebben! Het horloge heeft een zwarte wijzerplaat en rosé kleurige wijzers. Het (imitatie leren zwarte bandje is gemakkelijk te verstellen, dus past altijd! Het horloge is gemaakt van Stainless Steel, verkleurt dus niet en is nikkelvrij ♪♫ Weet jij al hoe je hem gaat combineren? Het klokje heeft een diameter van circa 4 cm. Het horloge is te verstellen van circa 16,5 cm (kleinste stand tot circa 20,5 cm (langste stand Alle sieraden van The Musthaves zijn nikkelvrij!

€ 19.95

Read More...

Alle accessoires Nieuw
Product
 

winkelbeter evementen

Winkelbeter en betermode op facebook