MAE IVY Charles suede crossbody bag donker blauw

Tas van het merk MAE IVY. Deze groene tas heeft een verstelbare schouderband die tevens verwijderd kan worden. De tas sluit door middel van een magnetische knoop. Aan de binnenzijde van de tas zit een open vak en twee gesloten vakken. Vragen over je maat? Bel tijdens kantooruren naar 020-3031421 of stuur een e-mail naar customerservice@wearelabels.com

€ 45.95

Read More...

Accessoires
Product
 

Oorbellen Big Gemstone Black Onyx Gold

Deze set oorringen is sterling zilver en bestaat uit een oorring met grote Zwarte Onyx edelsteen met kleine ster. De Zwarte Onyx edelsteen symboliseert concentratie en vastberadenheid.Draag deze edelsteen voor extra focus zonder afgeleid te worden door je omgeving. De Sterretjes symboliseren grote veranderingen of keerpunten in je leven.

€ 59.90

Read More...

Accessoires
Product
 

Oorbellen Mixed Black Onyx Big Star Gold

Deze set oorringen is sterling zilver en bestaat uit twee verschillende oorbellen: een oorring met een grote ster en een kleine onyx en een oorring met grote Zwarte Onyx edelsteen met kleine ster.De Zwarte Onyx edelsteen symboliseert concentratie en vastberadenheid. Draag deze edelsteen voor extra focus zonder afgeleid te worden door je omgeving. De Sterretjes symboliseren grote veranderingen of keerpunten in je leven.

€ 64.90

Read More...

Accessoires
Product
 

Armband Stardust Lapis Lazuli Silver

Deze armband is gemaakt van glaskralen in twee verschillende kleuren in de vorm van een driehoek, geregen op een katoenen draad met een schuifslot.De Lapis Lazuli staat voor verbinding, eerlijkheid en versterkt vriendschappen

€ 19.95

Read More...

Accessoires
Product
 

Jewelry Postcard Flowers Thank You

De 'Jewelry postcard Leafs' is een kaart met een armbandje van beige katoen waxdraad met een handgemaakt verguld muntje met een afbeelding van een hartje.De kaart heeft een unieke illustratie van een bos bloemen met de quote 'thank You'.Het materiaal van de kaart is 300 grams gebroken wit mat papier. De afmetingen van de kaart zijn: 74 x 105 cm (A7).

€ 14.95

Read More...

Accessoires
Product
 

Jewelry Postcard Envelope Love

De 'Jewelry postcard Leafs' is een kaart met een armbandje van beige katoen waxdraad met een handgemaakt verguld muntje met een afbeelding van een hartje.De kaart heeft een unieke illustratie van een enveloppe die liefde verstuurd.Het materiaal van de kaart is 300 grams gebroken wit mat papier. De afmetingen van de kaart zijn: 74 x 105 cm (A7).

€ 14.95

Read More...

Accessoires
Product
 

Jewelry Postcard Peacock Proud

De 'Jewelry postcard Peacock' is een kaart met een armbandje van beige katoen waxdraad met een handgemaakt verguld muntje met een afbeelding van sterren.De kaart heeft een unieke illustratie van een pauw met de quote 'proud of you'.Het materiaal van de kaart is 300 grams gebroken wit mat papier. De afmetingen van de kaart zijn: 74 x 105 cm (A7).

€ 14.95

Read More...

Accessoires
Product
 

Jewelry Postcard Swallow

De 'Jewelry postcard Leafs' is een kaart met een armbandje van beige katoen waxdraad met een handgemaakt verguld muntje met een afbeelding van sterren.De kaart heeft een unieke illustratie van een zwaluw met de quote 'say yes to new adventures'.Het materiaal van de kaart is 300 grams gebroken wit mat papier. De afmetingen van de kaart zijn: 74 x 105 cm (A7).

€ 14.95

Read More...

Accessoires
Product
 

Jewelry Postcard Hamsa

De 'Jewelry postcard Leafs' is een kaart met een armbandje van beige katoen waxdraad met een handgemaakt verguld muntje met een afbeelding van een hartje.De kaart heeft een unieke illustratie van het bekende handje dacht kracht en bescherming geeft. Het kaartje heeft de quote 'thinking of you'.Het materiaal van de kaart is 300 grams gebroken wit mat papier. De afmetingen van de kaart zijn: 74 x 105 cm (A7).

€ 14.95

Read More...

Accessoires
Product
 

Jewelry Postcard Rainbow

De 'Jewelry postcard Rainbow' is een kaart met een armbandje van beige katoen waxdraad met een handgemaakt zilveren muntje met een afbeelding van een libelle.De kaart heeft een unieke illustratie van regendruppels met de quote 'when it rains look for rainbows'.Het materiaal van de kaart is 300 grams gebroken wit mat papier. De afmetingen van de kaart zijn: 74 x 105 cm (A7).

€ 14.95

Read More...

Accessoires
Product
 

Jewelry Postcard Butterflies

De 'Jewelry postcard Butterfly' is een kaart met een armbandje van beige katoen waxdraad met een handgemaakt muntje met een afbeelding van een hartje.De kaart heeft een unieke illustratie met de quote 'Follow your butterflies'.Het materiaal van de kaart is 300 grams gebroken wit mat papier. De afmetingen van de kaart zijn: 74 x 105 cm (A7).

€ 14.95

Read More...

Accessoires
Product
 

Jewelry Postcard Leafs

De 'Jewelry postcard Leafs' is een kaart met een armbandje van beige katoen waxdraad met een handgemaakt verguld muntje met een afbeelding van een hartje.De kaart heeft een unieke illustratie van een bladerenprint met de quote 'Enjoy the little things'.Het materiaal van de kaart is 300 grams gebroken wit mat papier. De afmetingen van de kaart zijn: 74 x 105 cm (A7).

€ 14.95

Read More...

Accessoires
Product
 

Armband Gemstone Card Tiger Eye Gold

Leuk om te geven maar ook als kracht voor jezelf is deze armband van A Beautiful Story.De armband is gemaakt van katoendraad en een Tijgeroog edelsteen. De Tijgeroog edelsteen staat voor intuïtie, dankbaarheid en wijsheid.

€ 14.95

Read More...

Accessoires
Product
 

Armband Gemstone Card Aventurine Gold

Leuk om te geven maar ook leuk als motivatie voor jezelf. De armband is gemaakt van katoendraad en een Aventurine edelsteen. De Aventurijn edelsteen symboliseert motivatie, voorspoed en vertrouwen.

€ 14.95

Read More...

Accessoires
Product
 

Armband Gemstone Card Smokey Quartz Silver

Leuk om te geven maar ook als kracht voor jezelf is deze armband van A Beautiful Story.De armband is gemaakt van katoendraad en een Rookkwarts edelsteen. De Rookkwarts edelsteen elimineert negatieve energie en helpt jouw kracht te manifesteren.

€ 14.95

Read More...

Accessoires
Product
 

Armband Gemstone Card Citrine Gold

Leuk om te geven maar ook leuk als motivatie voor jezelf. De armband is gemaakt van katoendraad en een Citrine edelsteen. De Citrine edelsteen zorgt voor geluk en lichtheid in je leven. Draag Citrine voor een mooi en gezond leven.

€ 14.95

Read More...

Accessoires
Product
 

Armband Gemstone Card Garnet Gold

Leuk om te geven maar ook leuk als motivatie voor jezelf. De armband is gemaakt van katoendraad en een Granaat edelsteen. De Granaat edelsteen vergroot jouw energie en creatieve geest. Draag Granaat voor extra motivatie om al je taken gedaan te krijgen.

€ 14.95

Read More...

Accessoires
Product
 

Armband Gemstone Card Labradorite Silver

De armband is gemaakt van katoendraad en een Labradorite edelsteen. De Labradoriet edelsteen verenigt jouw krachten en reflecteert jouw energie en licht. Draag deze edelsteen om de beste versie van jezelf te worden.

€ 14.95

Read More...

Accessoires
Product
 

Armband Gemstone Card Black Onyx Gold

De armband is gemaakt van katoendraad en een Zwarte Onyx edelsteen. De Zwarte Onyx symboliseert concentratie en vastberadenheid. Draag deze edelsteen voor extra focus zonder afgeleid te worden door je omgeving.

€ 14.95

Read More...

Accessoires
Product
 

Armband Gemstone Card Moonstone Gold

Leuk om te geven maar ook leuk als motivatie voor jezelf. De armband is gemaakt van katoendraad en een maansteen edelsteen.Maansteen symboliseert vrouwelijk wijsheid, bescherming en balans.

€ 14.95

Read More...

Accessoires
Product
 

Betermode wil het modekruispunt op internet worden.

 

Als modesite wil je daar natuurlijk prominent aanwezig zijn.

Dat kan in de Betermode webgids.

Maak een aantrekkelijke beschrijving van je site of winkel

Stuur dit met de link naar je site en de gewenste linktekst

en een foto of logo naar

info@betermode.nl.

Organiseer je met regelmaat aktiviteiten

zoals een kledingruil of een modeshow,

dan kunnen we die opnemen in de modeagenda.

Als jij dan een link plaatst naar de betermode webgids

(http://www.betermode.nl/webgids)

of de modeagenda (http://www.betermode.nl/modeagenda),

Dan helpen we elkaar aan bezoekers en op termijn

aan een betere positie in Google.

winkelbeter evementen

Winkelbeter en betermode op facebook