Dromenvanger Sleutelhanger

Iedereen heeft dromen: denk aan je dromen, geloof erin en maak ze waar! Vang jouw dromen met deze dromenvanger sleutelhanger. Wist je dat een dromenvanger slechte dromen tegenhoudt en goede dromen doorgeeft aan de dromer?  Wil je een speciaal op maat gemaakte dromenvanger in een eigen kleur of maat? Neem dan contactmet ons op.

€ 9.50

Read More...

Accessoires Sleutelhangers
Product
 

Likey Cow Sleutelhanger Zwart

LIKEY COW PRINT KEYCHAIN - Waarom liken wij de Likey? Omdat je geen omkijken meer hebt naar je sleutels: ze blijven gewoon om je pols hangen. En als je sleutels in je tas liggen, hoef je er niet naar te zoeken, omdat het koord direct opvalt. Erg handzaam en vooral ook erg mooi. Deze exclusieve keychain van koeienleer heeft een zachte vacht en is verkrijgbaar in gevlekt.  Gevlekt is wit en zwart.

€ 14.50

Read More...

Accessoires Sleutelhangers
Product
 

Likey Cow Sleutelhanger Bruin

LIKEY COW PRINT KEYCHAIN - Waarom liken wij de Likey? Omdat je geen omkijken meer hebt naar je sleutels: ze blijven gewoon om je pols hangen. En als je sleutels in je tas liggen, hoef je er niet naar te zoeken, omdat het koord direct opvalt. Erg handzaam en vooral ook erg mooi. Deze exclusieve keychain van koeienleer heeft een zachte vacht en is te verkrijgen in de kleuren bruin, wit en gevlekt.  De kleur die je kiest, is de dominante kleur. Gevlekt is wit en bruin.

€ 14.50

Read More...

Accessoires Sleutelhangers
Product
 

Likey Leren Sleutelhanger Tekst

LIKE LEATHER CUSTOM - Waarom liken wij de Likey? Omdat je geen omkijken meer hebt naar je sleutels: ze blijven gewoon om je pols hangen. En als je sleutels in je tas liggen, hoef je er niet naar te zoeken, omdat het koord direct opvalt. Erg handzaam en vooral ook erg mooi. Maak de keychain persoonlijk en in jouw eigen stijl. Kies je eigen tekst, naam, datum, de mogelijkheden zijn eindeloos. Deze exclusieve keychain van koeienleer is verkrijgbaar in meerdere kleuren.

€ 14.50

Read More...

Accessoires Sleutelhangers
Product
 

Likey Leren Sleutelhanger

LIKE LEATHER KEYCHAIN - Waarom liken wij de Likey? Omdat je geen omkijken meer hebt naar je sleutels: ze blijven gewoon om je pols hangen. En als je sleutels in je tas liggen, hoef je er niet naar te zoeken, omdat het koord direct opvalt. Erg handzaam en vooral ook erg mooi. Deze exclusieve keychain van koeienleer is verkrijgbaar in meerdere kleuren.

€ 9.50

Read More...

Accessoires Sleutelhangers
Product
 

Betermode het modekruispunt op internet!

Als modesite wil je daar natuurlijk prominent aanwezig zijn.

Dat kan in de Betermode modegids.

Maak een aantrekkelijke beschrijving van je site of winkel

Stuur dit met de link naar je site en de gewenste linktekst

en een foto of logo naar

info@betermode.nl.

Organiseer je met regelmaat aktiviteiten

zoals een kledingruil of een modeshow,

dan kunnen we die opnemen in de modeagenda.

Als jij dan een link plaatst naar de betermode modegids

(http://www.betermode.nl/modegids)

of de modeagenda (http://www.betermode.nl/modeagenda),

Dan helpen we elkaar aan bezoekers en op termijn

aan een betere positie in Google.

winkelbeter evementen

Winkelbeter en betermode op facebook