Geen feed gevonden

Heerlijk zittende basics gemaakt van bamboe

Royal bambooRoyal Bamboo ontwerpt heerlijk zittende basics gemaakt van bamboe. Royal Bamboo heeft chique vrouwelijke bamboe t-shirts gemaakt van 95% bamboe garen en 5% elasthan voor een perfecte pasvorm.De t-shirts zijn perfect gesneden en hebben een modieuze neklijn.Royal Bamboo kleding is gemaakt binnen de ´slow fashion´ filosofie. Ze maken tijdlloze kwaliteits kleding die je het hele jaar door kan dragen en die niet uit de mode raken. Voor de makers van Royal Bamboo is duurzaamheid vanzelfsprekend voor al hun kleding. Niet alle kleding van bamboe is duurzaam, maar de aanpak van Royal Bamboo combineert alle goede eigenschappen van bamboe met een milieuvriendelijk productieproces. Resultaat is een stof die fantastisch aanvoelt en veel minder schadelijk is voor het milieu dan katoen.

Assortiment

Royal Bamboo bij WatMooi

Opname in de Betermode Modegids d.m.v. een #Linkruil

Betermode het modekruispunt op internet met veel aandacht voor plusmode, duurzame mode, mode-evenementen kledingruil, aanbiedingen en verzorgingsprodukten. 
Onderdeel van Betermode is de modegids. Op voorwaarde dat je een tegenlink plaatst kun je  hier je eigen site of winkel laten vermelden. Vul het formulier in. Na goedkeuring is je vermelding geregeld. 
Modegids
linkruilformulier
omschrijving tegenlink: Betermode het modekruispunt op internet
kontakt 

winkelbeter evementen

Winkelbeter en betermode op facebook