Kunststof fluwelen kleding kledinghangers 10 stuks

een opgeruimd leven begint met een opgeruimde kast. deze elegante hardplastic kledinghanger is uitgevoerd in fluwelen roze straalt rust uit en maakt ruimte in je kledingkast. de kledinghanger is gemaakt van duurzaam plastic en hoogwaardig afgewerkt met een fluwelen stof. je bestelling bestaat uit een veelvoud van 10 hangers.

€ 29.95

Lees verder

Product
 

Grijs 40 cm kledinghangers 4 stuks

een opgeruimd leven begint met een opgeruimde kast. deze mooie mat grijze kledinghanger zorgt voor rustgevende ruimte in je kledingkast. de jacketkledinghanger is speciaal gemaakt om je zorgvuldig uitgezochte blazers op te hangen. de hanger van kwalitatief hout is hoogwaardig afgewerkt en voorzien van een chromen haak. je bestelling bestaat uit een veelvoud van 4 hangers.

€ 19.95

Lees verder

Product
 

Grijs breed 40 cm kledinghangers 10 stuks

een opgeruimd leven begint met een opgeruimde kast. deze elegante mat grijze kledinghanger straalt rust uit en maakt ruimte in je kledingkast. de kledinghanger is gemaakt van kwalitatief lotushout en hoogwaardig afgewerkt. je bestelling bestaat uit een veelvoud van 10 hangers.

€ 11.95

Lees verder

Product
 

Matt zwarte 45 cm kledinghangers 10 stuks

stijlvol en trendy, dat is deze jackethanger uit de metal collectie ten voeten uit. de jacketkledinghanger is speciaal gemaakt om je zorgvuldig uitgezochte blazers op te hangen. de smaakvolle, matzwarte hanger is van hoge kwaliteit en zorgvuldig afgewerkt. een stijlvol leven begint met een stijlvolle kledingkast en daar draagt deze hanger zeker aan bij. Je bestelling bestaat uit een veelvoud van 10 hangers.

€ 17.95

Lees verder

Product
 

Grey kledinghangers 10 stuks

stijlvol en trendy, dat is deze jackethanger uit de metal collectie ten voeten uit. de jacketkledinghanger is speciaal gemaakt om je zorgvuldig uitgezochte blazers op te hangen. de smaakvolle, grijze hanger is van hoge kwaliteit en zorgvuldig afgewerkt. een stijlvol leven begint met een stijlvolle kledingkast en daar draagt deze hanger zeker aan bij. je bestelling bestaat uit een veelvoud van 10 hangers.

€ 17.95

Lees verder

Product
 

Pink 45 cm kledinghangers 10 stuks

stijlvol en trendy, dat is deze jackethanger uit de metal collectie ten voeten uit. de jacketkledinghanger is speciaal gemaakt om je zorgvuldig uitgezochte blazers op te hangen. de smaakvolle, roze hanger is van hoge kwaliteit en zorgvuldig afgewerkt. een stijlvol leven begint met een stijlvolle kledingkast en daar draagt deze hanger zeker aan bij. je bestelling bestaat uit een veelvoud van 10 hangers.

€ 17.95

Lees verder

Product
 

Broek hout

een opgeruimd leven begint met een opgeruimde kledingkast. deze elegante broek-/rokhanger van lotushout geeft een natuurlijk gevoel van ruimte in je kledingkast. De broek-/rokhanger is voorzien van clips. de hanger is van kwalitatief lotushout en hoogwaardig afgewerkt. de hangers zijn per 10 gebundeld.

€ 16.95

Lees verder

Product
 

Darla paars kledinghangers 10 stuks

een opgeruimd leven begint met een opgeruimde kast. deze elegante paarse 44cm brede kledinghanger zorgt voor rustgevende ruimte in je kledingkast. de kledinghanger van kwalitatief lotushout is hoogwaardig afgewerkt. de houten hanger is uitgevoerd in een hippe paarse kleur. de kledinghangers zijn per 10 gebundeld.

€ 15.95

Lees verder

Product
 

Darla roze kledinghangers 10 stuks

een opgeruimd leven begint met een opgeruimde kast. deze elegante roze 44cm brede kledinghanger zorgt voor rustgevende ruimte in je kledingkast. de kledinghanger van kwalitatief lotushout is hoogwaardig afgewerkt. de houten hanger is uitgevoerd in een hippe roze kleur. de kledinghangers zijn per 5 gebundeld. minimale afname: 10 hangers.

€ 15.95

Lees verder

Product
 

Darla wit kledinghangers 10 stuks

een opgeruimd leven begint met een opgeruimde kast. deze elegante witte 44cm brede kledinghanger zorgt voor rustgevende ruimte in je kledingkast. de kledinghanger van kwalitatief lotushout is hoogwaardig afgewerkt. de houten hanger is uitgevoerd in een neutrale witte kleur. de kledinghangers zijn per 10 gebundeld.

€ 15.95

Lees verder

Product
 

Darla groene kledinghangers 10 stuks

een opgeruimd leven begint met een opgeruimde kast. deze elegante groene 44cm brede kledinghanger zorgt voor rustgevende ruimte in je kledingkast. de kledinghanger van kwalitatief lotushout is hoogwaardig afgewerkt. de houten hanger is uitgevoerd in een hippe frisse groene kleur. de kledinghangers zijn per 5 gebundeld. minimale afname: 10 hangers.

€ 15.95

Lees verder

Product
 

Metalen dip rode koperen kledinghangers 10 stuks

stijlvol en trendy, dat is deze tophanger uit de metal collectie ten voeten uit. de koperen hanger heeft een hele fraaie dip. de kledinghanger is van hoge kwaliteit en zorgvuldig afgewerkt. de hangers zijn per 5 gebundeld. minimale afname: 10 hangers.

€ 24.95

Lees verder

Product
 

Metalen dip matt zwarte kledinghangers 10 stuks

als je maximale stijl en kwaliteit combineert, is deze tophanger uit de metal collectie het resultaat. deze kledinghanger in een unieke metal look is van hoge kwaliteit en zorgvuldig afgewerkt. de hangers zijn per 10 gebundeld.

€ 24.95

Lees verder

Product
 

Metalen dip witte kledinghangers 10 stuks

stijlvol en trendy, dat is deze tophanger uit de metal collectie ten voeten uit. de hanger heeft een hele fraaie trendy witte dip. de kledinghanger is van hoge kwaliteit en zorgvuldig afgewerkt. de hangers zijn per 5 gebundeld. minimale afname: 10 hangers.

€ 24.95

Lees verder

Product
 

Metalen dip gouden kledinghangers 10 stuks

stijlvol en trendy, dat is deze tophanger uit de metal collectie ten voeten uit. de kledinghanger in smaakvol messing en is van hoge kwaliteit en zorgvuldig afgewerkt. de hangers zijn per 10 gebundeld.

€ 24.95

Lees verder

Product
 

Metalen zebra kledinghangers 10 stuks

stijlvol en trendy, dat is deze zwarte tophanger uit de metal collectie ten voeten uit. de kledinghanger is van hoge kwaliteit en zorgvuldig afgewerkt. je bestelling bestaat uit een veelvoud van 10 hangers.

€ 19.95

Lees verder

Product
 

Euro zwarte v1 kledinghangers 10 stuks

een opgeruimd leven begint met een opgeruimde kast. deze elegante zwarte kledinghanger straalt rust uit en maakt ruimte in je kledingkast. de kledinghanger is gemaakt van kwalitatief lotushout en hoogwaardig afgewerkt. minimale afname: 10 hangers.

€ 34.95

Lees verder

Product
 

Broek blank witte hook broek

een opgeruimd leven begint met een opgeruimde kledingkast. deze elegante broek-/rokhanger van lotushout geeft een natuurlijk gevoel van ruimte in je kledingkast. de broek-/rokhanger is voorzien van een witte haak en witte clips. de hanger is van kwalitatief lotushout en hoogwaardig afgewerkt. de hangers zijn per 10 verpakt.

€ 24.95

Lees verder

Product
 

Kids zwarte kledinghangers 10 stuks

stoere kinderkledinghangerset bestaande uit 10 zwarte tophangers. een aanwinst voor de kinderkledingkast van iedere jongen en elk meisje. de hangers zijn gemaakt van hoogwaardig lotushout.

€ 19.95

Lees verder

Product
 

Baby witte kledinghangers 10 stuks

stoere babykledinghanger bestaande uitgevoerd in een witte kleur. een aanwinst voor de kinderkledingkast van iedere jongen en elk meisje. de hangers zijn gemaakt van hoogwaardig hout.

€ 19.95

Lees verder

Product
 

Opname in de Betermode Modegids d.m.v. een #Linkruil

Betermode het modekruispunt op internet met veel aandacht voor plusmode, duurzame mode, mode-evenementen kledingruil, aanbiedingen en verzorgingsprodukten. 
Onderdeel van Betermode is de modegids. Op voorwaarde dat je een tegenlink plaatst kun je  hier je eigen site of winkel laten vermelden. Vul het formulier in. Na goedkeuring is je vermelding geregeld. 
Modegids
linkruilformulier
omschrijving tegenlink: Betermode het modekruispunt op internet
kontakt 

winkelbeter evementen

Winkelbeter en betermode op facebook