Starterskit trendy zwarte kledinghangers 15 stuks

een trendy kledingsmaak vraagt om een bijpassende kledinghanger. je zorgvuldig uitgekozen kleding verdient namelijk een mooie plek in je kledingkast. dit hippe zwarte starterspakket bestaat uit 10 tophangers, 2 jackethangers en 3 broek-/rokhangers uit de trendy collectie. alle kledinghangers zijn handgemaakt van hoogwaardig hout en gebaseerd op de trendkleuren van nu. de hanger is uitgevoerd in een unieke all black uitvoering en daarmee voorzien van een moderne zwarte haak. ook leuk om cadeau te geven ... of te krijgen!

€ 44.95

Lees verder

Product
 

Aluminium broek twist kledinghangers 10 stuks

als je schitterende design en kwaliteit combineert, is deze broek-/rokhanger uit de metal collectie het resultaat. deze stijlvolle aluminium kledinghanger straalt klasse uit en zorgt voor ruimte in je kledingkast. de broek-/rokhanger is voorzien van plastic clips in grijs uitgevoerd. de strak afgewerkt hangers zijn van hoge kwaliteit. je bestelling bestaat uit een veelvoud van 10 hangers.

€ 19.95

Lees verder

Product
 

Aluminium twist kledinghangers 10 stuks

als je schitterende stijl en kwaliteit combineert, is deze lichtgewicht aluminium tophanger uit de metal collectie het resultaat. deze kledinghanger van aluminium is van hoge kwaliteit, strak design en zorgvuldig afgewerkt. je bestelling bestaat uit een veelvoud van 10 hangers.

€ 19.95

Lees verder

Product
 

Broek zwarte haak en clips

bottom hanger natural wood met zwarte haak voor een moderne uitstraling in je kast. deze hanger is 42cm breed en wordt per 10 stuks verkocht.

€ 24.95

Lees verder

Product
 

Natural zwarte haak kledinghangers 10 stuks

een opgeruimd leven begint met een opgeruimde kast. deze elegante, handgemaakte kledinghanger van lotushout geeft een natuurlijk gevoel van ruimte in je kledingkast. de kwalitatieve kledinghanger is hoogwaardig afgewerkt. je bestelling bestaat uit een veelvoud van 10 hangers.

€ 24.95

Lees verder

Product
 

Baby hout met clip kledinghangers 10 stuks

een kledinghangerpakket van 10 babykledinghangers voor de babykamer. uitgevoerd in natuurlijk hout met witte clips en haak. de hangers zijn gemaakt van hoogwaardig hout. verpakt per 10 stuks.

€ 14.95

Lees verder

Product
 

S haak 3 stuks

mooie solide messing kledinghaak. ideaal om je kledingrek mee te verrijken. hier mogen je kledingstukken aan gezien worden. de s-haak zit per 3 stuks. verpakt. vandaag voor 15.00 uur besteld is morgen in huis! fleur je slaapkamer of je inloopkast op met deze mooie haken!

€ 6.95

Lees verder

Product
 

Anti motten tags 5 stuks

vijf antimot hangers voor om je haak

€ 9.95

Lees verder

Product
 

Starterskit standaard witte kledinghangers 15 stuks

kijk je huizenhoog op tegen het opruimen van je kledingkast? dan is er met dit standaard starterspakket geen reden meer tot uitstel. het starterspakket bestaat uit 10 tophangers, 2 jackethangers en 3 broek-/rokhangers uit de standaardcollectie. alle kledinghangers zijn handgemaakt een kwalitatieve houtsoort en hoogwaardig afgewerkt. ook leuk om cadeau te geven! voor 15.00 uur besteld morgen al in huis!

€ 29.95

Lees verder

Product
 

Aluminium broek

stijlvol en trendy, dat is deze broek-/rokhanger uit de metal collectie ten voeten uit. deze trendy zwarte hanger straalt klasse uit en zorgt voor ruimte in je kledingkast. de broek-/rokhanger is voorzien van clips. de hoogwaardig afgewerkt hangers zijn van hoge kwaliteit en per 10 verpakt.

€ 17.90

Lees verder

Product
 

Aluminium kledinghangers 10 stuks

als je schitterende stijl en kwaliteit combineert, is deze tophanger uit de metal collectie het resultaat. deze kledinghanger in glanzend messing is van hoge kwaliteit en zorgvuldig afgewerkt. de hangers zijn per 10 verpakt.

€ 17.90

Lees verder

Product
 

Zwart metalen broek

als je stijl en kwaliteit maximaal combineert, is deze broek-/rokhanger uit de metal collectie het resultaat. deze trendy hanger in gun metal look geeft een hippe twist aan je kledingkast. de broek-/rokhanger is voorzien van clips. de hoogwaardig afgewerkt hangers zijn van hoge kwaliteit en per 10 verpakt. voor 15.00 uur besteld morgen al in huis!

€ 24.95

Lees verder

Product
 

Luxe kobalt blauwe broek kledinghangers 6 stuks

dompel jezelf onder in pure luxe met deze luxe broek-/rokhangers in kobaltblauw. je met zorg uitgekozen kleding verdient de beste behandeling en een mooie plek in je kledingkast. deze kobaltblauwe broek-/rokhanger is voorzien van fluwelen antislipbar. de haak is uitgevoerd in chroom. de hanger van zeer hoge kwaliteit lotushout is zorgvuldig afgewerkt. alle kledinghangers in dit luxe segment zijn handgemaakt. je bestelling bestaat uit een veelvoud van 6 hangers.

€ 49.95

Lees verder

Product
 

Trendy witte broek kledinghangers 6 stuks

een sportieve levensstijl vraagt om een trendy kledinghanger in je kledingkast. deze matwitte broek-/rokhanger met zwarte haak en clips mag niet ontbreken in de kledingkast van de sporter. de handgemaakte hanger van een kwalitatieve houtsoort is hoogwaardig afgewerkt. je bestelling bestaat uit een veelvoud van 6 hangers.

€ 21.95

Lees verder

Product
 

Trendy witte kledinghangers 4 stuks

een sportieve levensstijl vraagt om een sportieve kledinghanger in je kledingkast. deze hippe matwitte kledinghanger met zwarte haak zorgt voor rustgevende ruimte in je kledingkast. de jacketkledinghanger, speciaal gemaakt voor je blazers, is voorzien van een stevige bar om je broeken aan op te hangen. de hanger van kwalitatief lotushout is hoogwaardig afgewerkt. de handgemaakte kledinghangers zijn per 4 verpakt.

€ 19.95

Lees verder

Product
 

Trendy witte kledinghangers 10 stuks

een sportieve levensstijl vraagt om een sportieve kledinghanger in je kledingkast. deze hippe matwitte kledinghanger met zwarte haak zorgt voor rustgevende ruimte in je kledingkast. de jacketkledinghanger, speciaal gemaakt voor je blazers, is voorzien van een stevige bar om je broeken aan op te hangen. de hanger van kwalitatief lotushout is hoogwaardig afgewerkt. de handgemaakte kledinghangers zijn per 10 verpakt.

€ 29.95

Lees verder

Product
 

Trendy pastel broek kledinghangers 6 stuks

een trendy levensstijl vraagt om een trendy kledinghanger in je kledingkast. deze trendy pastelgroene broek- en rokhanger met zelfde kleur haak en clips zorgt voor rustgevende ruimte in je kledingkast. de broek-/rokhanger is voorzien van een zachte, rubberen coating. de handgemaakte hanger van een kwalitatieve houtsoort is hoogwaardig afgewerkt. de kledinghangers zijn per 6 verpakt.

€ 21.95

Lees verder

Product
 

Trendy pastel groene kledinghangers 4 stuks

een trendy levensstijl vraagt om een trendy kledinghanger in je kledingkast. deze moderne kledinghanger in pastelgroen met bijpassende haak zorgt voor rustgevende ruimte in je kledingkast. de jacketkledinghanger, speciaal gemaakt voor je blazers, is voorzien van een stevige bar om je broeken aan op te hangen. de hanger van kwalitatief lotushout is hoogwaardig afgewerkt. de handgemaakte kledinghangers zijn per 4 verpakt.

€ 19.95

Lees verder

Product
 

Trendy pastel groene kledinghangers 10 stuks

een trendy levensstijl vraagt om een trendy kledinghanger in je kledingkast. deze trendy pastelgroene kledinghanger met pastelgroene haak zorgt voor rustgevende ruimte in je kledingkast. de handgemaakte kledinghanger van kwalitatief lotushout is voorzien van een zachte, rubberen coating. de hanger is handgemaakt en hoogwaardig afgewerkt. de kledinghangers zijn per 10 verpakt.

€ 29.95

Lees verder

Product
 

Trendy scandinavian grijze broek kledinghangers 6 stuks

een trendy levensstijl vraagt om een trendy kledinghanger in je kledingkast. deze trendy scandinavisch grijze broek- of rokhanger met zelfde kleur haak en clips zorgt voor rustgevende ruimte in je kledingkast. de broek- of rokhanger is voorzien van een zachte, rubberen coating. de handgemaakte hanger zijn van een kwalitatieve houtsoort en is hoogwaardig afgewerkt. de kledinghangers zijn per 6 verpakt.

€ 21.95

Lees verder

Product
 

Betermode het modekruispunt op internet!

Als modesite wil je daar natuurlijk prominent aanwezig zijn.

Dat kan in de Betermode modegids.

Maak een aantrekkelijke beschrijving van je site of winkel

Stuur dit met de link naar je site en de gewenste linktekst

en een foto of logo naar

info@betermode.nl.

Organiseer je met regelmaat aktiviteiten

zoals een kledingruil of een modeshow,

dan kunnen we die opnemen in de modeagenda.

Als jij dan een link plaatst naar de betermode webgids

(http://www.betermode.nl/modegids)

of de modeagenda (http://www.betermode.nl/modeagenda),

Dan helpen we elkaar aan bezoekers en op termijn

aan een betere positie in Google.

winkelbeter evementen

Winkelbeter en betermode op facebook