Grijze eenhoorn opwarmbare kussen 15 cm

Grijze eenhoorn magnetron kussen. Deze eenhoorn kussen in de vorm van een hart is gevuld met kersenpitten en heeft de afmeting van ongeveer 15 x 15 cm. Dit kussen kan in de magnetron of in de oven worden opgewarmd. De polyester hoes is wasbaar op 30 graden.

€ 9.95

Lees verder

Pluche knuffels
Product
 

Roze fleece kleedje Minnie Mouse voor meisjes 90 x 120 cm

Fleece deken Minnie Mouse. Lekker warm Minnie Mouse fleecedeken in de kleur roze. Formaat: ongeveer 90 x 120 cm.

€ 8.95

Lees verder

Diversen
Product
 

Geboorte kado meisjes baby slofjes met konijntje maat 18 19

Lichtroze babyslofjes met konijntje maat 18/19. Lichtroze antislip slofjes voor een baby. Op deze babyslofjes staat een afbeelding van een konijntje. Newborn maat: 18/19. Geschikt voor een baby van ongeveer 6 tot 9 maanden.

€ 5.49

Lees verder

Kleding en accessoires
Product
 

Dames kus smiley pantoffels

Pluche sloffen in de vorm van een emoticon die een kusje geeft. De sloffen hebben anti-slip zolen en zijn gemaakt van 100% polyester.

€ 9.95

Lees verder

Kleding en accessoires
Product
 

Grote fleecedeken mint groen

Deze mint groene fleece deken is gemaakt van polyester en mag op 30 graden worden gewassen. De afmeting van de fleecedeken is 130 x 180 cm.

€ 10.99

Lees verder

Diversen
Product
 

Zachte baby slofjes luipaard bruin

Baby slofjes luipaard bruin. Schattige baby slofjes in luipaard motief. Voor 0-9 maanden.

€ 14.95

Lees verder

Kleding en accessoires
Product
 

Madagascar zebra Marty pantoffels voor kids

Kinder Madagascar zebra Marty sloffen. Officiele Dreamworks licentie sloffen van de Madagascar zebra Marty met dikke foam zool voor extra comfort. Door de dikke zool blijven de voeten lekker warm op koude oppervlakken. De sloffen kunnen gewassen worden op 30 graden en zijn gemaakt van 100% polyester.

€ 29.95

Lees verder

Kleding en accessoires
Product
 

Zachte dieren pantoffels beer

Volwassenen dieren sloffen beer. Leuke sloffen/pantoffels voor de koude maanden.

€ 23.95

Lees verder

Kleding en accessoires
Product
 

Roze fleece eenhoorn kruik 1 liter

Kruik met een roze fleece polyester hoes en een inhoud van 1 liter. Op de hoes staat een afbeelding van een eenhoorn en de tekst Crazy. De kruik heeft een afmeting van ca. 16 x 26 cm. De hoes is wasbaar op 40 graden. Gebruiksaanwijzing: Gebruik GEEN kokend heet water, omdat de kruik hierdoor kan barsten! Vul de kruik tot maximaal 75% (3/4) met warm water. Hierna dient u de kruik in te drukken tot het water bij de dop komt, waarna u de dop er op draait. Hierdoor zit er geen lucht in de kruik, waardoor deze niet kan barsten. Lees altijd de instructies bij de kruik goed door voor gebruik.

€ 13.95

Lees verder

Diversen
Product
 

Blauwe fleece eenhoorn kruik 1 liter

Kruik met een blauwe fleece polyester hoes en een inhoud van 1 liter. Op de hoes staat een afbeelding van een eenhoorn en de tekst Happy. De kruik heeft een afmeting van ca. 16 x 26 cm. De hoes is wasbaar op 40 graden. Gebruiksaanwijzing: Gebruik GEEN kokend heet water, omdat de kruik hierdoor kan barsten! Vul de kruik tot maximaal 75% (3/4) met warm water. Hierna dient u de kruik in te drukken tot het water bij de dop komt, waarna u de dop er op draait. Hierdoor zit er geen lucht in de kruik, waardoor deze niet kan barsten. Lees altijd de instructies bij de kruik goed door voor gebruik.

€ 13.95

Lees verder

Diversen
Product
 

Grijze pluche kruik 2 liter

Kruik met een grijze pluche polyester hoes en een inhoud van 2 liter. De kruik heeft een afmeting van ca. 22 x 35 cm. De hoes is wasbaar op 40 graden. Gebruiksaanwijzing: Gebruik GEEN kokend heet water, omdat de kruik hierdoor kan barsten! Vul de kruik tot maximaal 75% (3/4) met warm water. Hierna dient u de kruik in te drukken tot het water bij de dop komt, waarna u de dop er op draait. Hierdoor zit er geen lucht in de kruik, waardoor deze niet kan barsten. Lees altijd de instructies bij de kruik goed door voor gebruik.

€ 18.95

Lees verder

Diversen
Product
 

Warmwaterkruik met witte hoes 2 liter

Warm water kruik met pluche hoes wit. Warme kruik met inhoud van 2 liter en een zachte pluche hoes eromheen. Materiaal: synthetisch. Formaat: 22 x 34 x 4 cm. Gebruiksaanwijzing: Gebruik GEEN kokend heet water, omdat de kruik hierdoor kan barsten! Vul de kruik tot maximaal 75% (3/4) met warm water. Hierna dient u de kruik in te drukken tot het water bij de dop komt, waarna u de dop er op draait. Hierdoor zit er geen lucht in de kruik, waardoor deze niet kan barsten. Lees altijd de instructies bij de kruik goed door voor gebruik.

€ 9.95

Lees verder

Diversen
Product
 

Warm water kruik schapen hoes 1 L

Rubberen warmtekruik in rood met een blauwe gebreide hoes met een schaap erop. De kruik heeft een inhoud van 1 liter. Gebruiksaanwijzing: Gebruik GEEN kokend heet water, omdat de kruik hierdoor kan barsten! Vul de kruik tot maximaal 75% (3/4) met warm water. Hierna dient u de kruik in te drukken tot het water bij de dop komt, waarna u de dop er op draait. Hierdoor zit er geen lucht in de kruik, waardoor deze niet kan barsten. Lees altijd de instructies bij de kruik goed door voor gebruik.

€ 6.50

Lees verder

Diversen
Product
 

Geboorte kado meisjes baby slofjes met olifantje maat 20 21

Grijze babyslofjes met olifantje maat 20/21. Grijze antislip slofjes voor een baby. Op deze babyslofjes staat een afbeelding van een olifantje. Newborn maat: 20/21. Geschikt voor een baby van ongeveer 9-12 maanden.

€ 5.49

Lees verder

Kleding en accessoires
Product
 

Dames poep smiley pantoffels

Pluche sloffen in de vorm van een chocolade ijs emotion die vaak gebruikt wordt om een drol af te beelden. De sloffen hebben anti-slip zolen en zijn gemaakt van 100% polyester.

€ 9.95

Lees verder

Kleding en accessoires
Product
 

Dames lachende smiley pantoffels

Pluche sloffen in de vorm van een emoticon die huilt van het lachen. De sloffen hebben anti-slip zolen en zijn gemaakt van 100% polyester.

€ 9.95

Lees verder

Kleding en accessoires
Product
 

Warm water kruik blauwe hoes 2 L

Rubberen warmtekruik in rood met een blauwe gebreide hoes. De kruik heeft een inhoud van 2 liter. Gebruiksaanwijzing: Gebruik GEEN kokend heet water, omdat de kruik hierdoor kan barsten! Vul de kruik tot maximaal 75% (3/4) met warm water. Hierna dient u de kruik in te drukken tot het water bij de dop komt, waarna u de dop er op draait. Hierdoor zit er geen lucht in de kruik, waardoor deze niet kan barsten. Lees altijd de instructies bij de kruik goed door voor gebruik.

€ 8.75

Lees verder

Diversen
Product
 

Patriots zachte sloffen voor heren

Patriots heren sloffen/pantoffels in sneaker model. Officiele Patriots sloffen voor de echte liefhebber. Ideaal voor de koude maanden.

€ 23.95

Lees verder

Kleding en accessoires
Product
 

Witte fleece hartjes kruik 2 liter

Kruik met een witte fleece polyester hoes en een inhoud van 2 liter. Op de hoes zit een pluche hartje. De kruik heeft een afmeting van ca. 20 x 32 cm. De hoes is wasbaar op 40 graden. Gebruiksaanwijzing: Gebruik GEEN kokend heet water, omdat de kruik hierdoor kan barsten! Vul de kruik tot maximaal 75% (3/4) met warm water. Hierna dient u de kruik in te drukken tot het water bij de dop komt, waarna u de dop er op draait. Hierdoor zit er geen lucht in de kruik, waardoor deze niet kan barsten. Lees altijd de instructies bij de kruik goed door voor gebruik.

€ 15.95

Lees verder

Diversen
Product
 

Witte eenhoorn opwarmbare kussen 15 cm

Witte eenhoorn magnetron kussen. Deze eenhoorn kussen in de vorm van een hart is gevuld met kersenpitten en heeft de afmeting van ongeveer 15 x 15 cm. Dit kussen kan in de magnetron of in de oven worden opgewarmd. De polyester hoes is wasbaar op 30 graden.

€ 9.95

Lees verder

Pluche knuffels
Product
 

Betermode het modekruispunt op internet!

Als modesite wil je daar natuurlijk prominent aanwezig zijn.

Dat kan in de Betermode modegids.

Maak een aantrekkelijke beschrijving van je site of winkel

Stuur dit met de link naar je site en de gewenste linktekst

en een foto of logo naar

info@betermode.nl.

Organiseer je met regelmaat aktiviteiten

zoals een kledingruil of een modeshow,

dan kunnen we die opnemen in de modeagenda.

Als jij dan een link plaatst naar de betermode webgids

(http://www.betermode.nl/modegids)

of de modeagenda (http://www.betermode.nl/modeagenda),

Dan helpen we elkaar aan bezoekers en op termijn

aan een betere positie in Google.

winkelbeter evementen

Winkelbeter en betermode op facebook