Cebra Castano

De Cebra Castano is een uniek en prachtig houten horloge vanwege de grove houtnerven. De horlogekast is gemaakt van zebrano hout wat ervoor zorgt dat geen enkele Cebra hetzelfde is. De unieke houttekening van de horlogekast, gecombineerd met de zwarte wijzerplaat en de grijze details maken de Cebra een prachtige combi van Nederlands design en natuurlijke schoonheid.

€ 79.99

Lees verder

Horloges
Product
 

Sagoni Nero

De Sagoni Nero is een elegant en mysterieus houten horloge van minimalistisch, Nederlands design. De horlogekast is gemaakt van sandelhout wat zorgt voor een prachtige en unieke houttekening. Het donkere sandelhout van de horlogekast, gecombineerd met de zwarte wijzerplaat en de grijze details maken de Sagoni een hip en elegant horloge voor hem en haar.

€ 79.99

Lees verder

Horloges
Product
 

Sagoni Castano

De Sagoni Castano is een elegant en mysterieus houten horloge van minimalistisch, Nederlands design. De horlogekast is gemaakt van sandelhout wat zorgt voor een prachtige en unieke houttekening. Het donkere sandelhout van de horlogekast, gecombineerd met de zwarte wijzerplaat en de grijze details maken de Sagoni een hip en elegant horloge voor hem en haar.

€ 79.99

Lees verder

Horloges
Product
 

Cebra Nero

De Cebra Nero is een uniek en prachtig houten horloge vanwege de grove houtnerven. De horlogekast is gemaakt van zebrano hout wat ervoor zorgt dat geen enkele Cebra hetzelfde is. De unieke houttekening van de horlogekast, gecombineerd met de zwarte wijzerplaat en de grijze details maken de Cebra een prachtige combi van Nederlands design en natuurlijke schoonheid.

€ 79.99

Lees verder

Horloges
Product
 

Faun

De Faun is een eigentijds en natuurlijk houten horloge van minimalistisch, Nederlands design. Het horloge laat zien dat stijl en minimalisme makkelijk samen gaan. Het lichte esdoornhout van de horlogekast, gecombineerd met de blauwe wijzerplaat en de zilverkleurige details maken de Faun een geliefd sieraard voor hem en haar. Onze horlogebanden zijn gemakkelijk zelf op maat te maken door de schakels te verwijderen met het gratis bijgeleverde tooltje.

€ 89.99

Lees verder

Horloges
Product
 

Sfinx

De Sfinx is een uniek en prachtig houten horloge waarbij de houtnerven goed zichtbaar zijn. Dit horloge is gemaakt van kastanjekleurig sandelhout wat zorgt voor een elegant en minimalistisch design. De Sfinx bewijst hiermee dat less is more. Dit, gecombineerd met de parelmoerkleurige wijzerplaat en de strakke, zwarte details, maken de Sfinx een zeer gewild horloge. Onze horlogebanden zijn gemakkelijk zelf op maat te maken door de schakels te verwijderen met het gratis bijgeleverde tooltje.

€ 89.99

Lees verder

Horloges
Product
 

Bixie

De Bixie is een tijdloos en prachtig sieraad. De horlogekast is gemaakt van donker esdoornhout?dat in combinatie met de Indigo blauwe wijzerplaat en de ros?gouden details een magische combinatie maakt. De Bixie is geschikt voor zowel dames als heren en past naadloos op casual of elegante outfits. Onze horlogebanden zijn gemakkelijk zelf op maat te maken door de schakels te verwijderen met het gratis bijgeleverde tooltje.

€ 89.99

Lees verder

Horloges
Product
 

Yale

De Yale is een van onze populairste modellen. Je hebt ?m mogelijk gezien in magazines als de VTWonen, Grazia, Happinez en Elsevier. Het design is zowel strak als stijlvol te noemen. Het lichte esdoornhout van de horlogekast en het bandje, gecombineerd met de parelmoerkleurige wijzerplaat en de zwarte details maken de Yale een tijdloos en elegant horloge voor hem en haar. Onze horlogebanden zijn gemakkelijk zelf op maat te maken door de schakels te verwijderen met het gratis bijgeleverde tooltje.

€ 89.99

Lees verder

Horloges
Product
 

Pantera Castano

De Pantera Nero is een elegant en mooi, donker houten horloge van minimalistisch, Nederlands design. Het design straalt tegelijkertijd stijl en minimalisme uit. Het donkere sandelhout van de horlogekast, gecombineerd met de zwarte wijzerplaat en de grijze details maken de Pantera een stoer en elegant horloge voor hem en haar.

€ 79.99

Lees verder

Horloges
Product
 

Amici Castano

De Amici Castano is een enorm veelzijdig houten horloge van minimalistisch, Nederlands design. Het design straalt tegelijkertijd stijl en minimalisme uit. Het lichte esdoornhout van de horlogekast, gecombineerd met de parelmoerkleurige wijzerplaat en de zilverkleurige details maken de Amici een tijdloos en elegant horloge voor hem en haar.

€ 79.99

Lees verder

Horloges
Product
 

Pantera Nero

De Pantera Nero is een elegant en mooi, donker houten horloge van minimalistisch, Nederlands design. Het design straalt tegelijkertijd stijl en minimalisme uit. Het donkere sandelhout van de horlogekast, gecombineerd met de zwarte wijzerplaat en de grijze details maken de Pantera een stoer en elegant horloge voor hem en haar.

€ 79.99

Lees verder

Horloges
Product
 

Amici Nero

De Amici Nero is een enorm veelzijdig houten horloge van minimalistisch, Nederlands design. Het design straalt tegelijkertijd stijl en minimalisme uit. Het lichte esdoornhout van de horlogekast, gecombineerd met de parelmoerkleurige wijzerplaat en de zilverkleurige details maken de Amici een tijdloos en elegant horloge voor hem en haar.

€ 79.99

Lees verder

Horloges
Product
 

Yuca

De Yuca is handgemaakt van zebrano hout en dat maakt dit ??n van Nederlands? duurzaamste en tegelijkertijd mooiste horloges. De grove tijgerstrepen cre?ren een wild raster van houtnerven die iedere Yuca uniek maakt. De minimalistische, antraciet gekleurde wijzerplaat met de zwarte details brengen het geheel tot een strak horloge voor zowel heren als dames. Onze horlogebanden zijn gemakkelijk zelf op maat te maken door de schakels te verwijderen met het gratis bijgeleverde tooltje.

€ 89.99

Lees verder

Horloges
Product
 

Volea

Wij hebben ?unieke horloges? naar een hoger level gebracht door materialen te gebruiken die zelden in horloges worden gebruikt. Deze Volea is namelijk gemaakt van olijfhout en groen marmer. Het groene marmer heeft iets mysterieus en geef een prachtige mix van natuurlijke groentinten. Het marmer is verwerkt in de wijzerplaat en de rest van het horloge is gemaakt van puur olijfhout. Beide materialen hebben hun eigen aders en nerven en hierdoor is iedere Volea volledig uniek. Geschikt voor zowel dames en heren en gemakkelijk te combineren met zakelijke- en vrijetijdskleding. Met dit horloge ga je gegarandeerd dagelijks complimentjes ontvangen!

€ 99.99

Lees verder

Horloges
Product
 

Tayga

De Tayga heeft zijn/haar (jij bepaalt) naam te danken aan het grootste bosgebied op aarde waar naaldbomen ondanks de kou nog net kunnen overleven. Het is hier zo koud en afgelegen dat er vrijwel geen mensen wonen en waar de natuur nog vrij spel heeft. Door de ijzige stormen in dit gebied ziet het landschap er telkens anders uit. Zo ook jouw Tayga. De wijzerplaat is gemaakt van echt, wit marmer: een exclusief steensoort met haar kenmerkende steenaders.?Daardoor is geen Tayga hetzelfde. De kast en het bandje zijn gemaakt van prachtig, glad olijfhout en ook dit maakt iedere Tayga uniek. Met dit horloge draag je een prachtig en exclusief stuk natuur om je pols! En ondanks de stenen wijzerplaat weegt dit horloge bijna niks!

€ 99.99

Lees verder

Horloges
Product
 

Silva

De Silva is het groene broertje van de succesvolle Bixie. Het donkergekleurde esdoornhout in combinatie met de wijzerplaat van Oyster Green en de zilverkleurige details zorgen voor een ingetogen en stijlvol schouwspel. Geschikt voor zowel de dames- als de herenpols en goed te combineren met een zomeroutfit of een zakelijk kostuum.?Groen staat voor nieuw leven en straalt rust, hoop en vrede uit. Dit maakt de Silva een zeer exclusief houten horloge van minimalistisch Nederlands design.

€ 89.99

Lees verder

Horloges
Product
 

Tigano

De Tigano kunnen we met recht de echte eyecatcher van onze collectie noemen. Dit horloge is net als onze Yuca gemaakt van zebranohout met als verschil dat de wijzerplaat van de Tigano gemaakt is van een exclusieve steensoort: Tijgeroog. In de spirituele wereld wordt tijgeroog beschouwd als beschermend en aardend en dat deze harmonie en balans in je leven brengt. Het trekt geluk, voorspoed en succes aan en zou zelfs de duivel afwenden. Handig toch? Naast die beschermende werking is Tijgeroog ook gewoon een prachtige steensoort die in het echt nog veel beter overkomt dan op de foto, bijna goudachtig! Dit, gecombineerd met de goudkleurige details zorgt voor dagelijkse complimentjes op je horloge!

€ 99.99

Lees verder

Horloges
Product
 

Betermode het modekruispunt op internet!

Als modesite wil je daar natuurlijk prominent aanwezig zijn.

Dat kan in de Betermode modegids.

Maak een aantrekkelijke beschrijving van je site of winkel

Stuur dit met de link naar je site en de gewenste linktekst

en een foto of logo naar

info@betermode.nl.

Organiseer je met regelmaat aktiviteiten

zoals een kledingruil of een modeshow,

dan kunnen we die opnemen in de modeagenda.

Als jij dan een link plaatst naar de betermode modegids

(http://www.betermode.nl/modegids)

of de modeagenda (http://www.betermode.nl/modeagenda),

Dan helpen we elkaar aan bezoekers en op termijn

aan een betere positie in Google.

winkelbeter evementen

Winkelbeter en betermode op facebook