StainAway 5 vlekkendoekjes

Maak jij ook altijd en overal vlekken? Met de vlekkendoekjes van StainAway haal je al die vlekken heel snel weer uit je kleding, het tapijt en andere stoffen. Het werkt eenvoudig en is te gebruiken op heel veel vlekken!

€ 4.95

Lees verder

Hoe verwijder je aardbeienvlekken
Product
 

StainAway Flesje (30ml)

Met StainAway vlekkenverwijderaar verwijder je vele vlekken snel en effectief. De vlekken die je kunt verwijderen met StainAway bestaan uit rode wijnvlekken, bloedvlekken, grasvlekken, make-up vlekken en heel veel meer.

€ 5.95

Lees verder

Rode wijnvlekken verwijderen
Product
 

StainAway 10 vlekkendoekjes

Met het StainAway vlekkendoekje haal je eenvoudig rode wijnvlekken, grasvlekken, bloedvlekken, koffievlekken, fruitvlekken en heel veel andere vlekken uit kleding, tapijt en overige stoffen. De vlekkendoekjes zijn per stuk verpakt. LET OP! De vlekkendoe

€ 7.95

Lees verder

Rode wijnvlekken verwijderen
Product
 

StainAway Flesje (30ml) 5 vlekkendoekjes

StainAway vlekkenverwijderaar is het perfecte om vlekken uit kleding, tapijt en andere stoffen te halen. Maak de vlek nat spray StainAway op de vlek en spoel uit met koud water. Het flesje is handig voor thuis en de vlekkendoekjes ideaal voor onderweg.

€ 9.95

Lees verder

Rode wijnvlekken verwijderen
Product
 

Opname in de Betermode Modegids d.m.v. een #Linkruil

Betermode het modekruispunt op internet met veel aandacht voor plusmode, duurzame mode, mode-evenementen kledingruil, aanbiedingen en verzorgingsprodukten. 
Onderdeel van Betermode is de modegids. Op voorwaarde dat je een tegenlink plaatst kun je  hier je eigen site of winkel laten vermelden. Vul het formulier in. Na goedkeuring is je vermelding geregeld. 
Modegids
linkruilformulier
omschrijving tegenlink: Betermode het modekruispunt op internet
kontakt 

winkelbeter evementen

Winkelbeter en betermode op facebook