Engel Natur werkt met biologische katoen en heeft zich gespecialiseerd in goed passende natuurlijke lingerie.

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

engel naturHet Duitse merk Engel Natur is opgericht in de jaren 60 Sinds 1982 werken ze met biologische katoen en hebben ze zich gespecialiseerd in goed passende natuurlijke lingerie.
Alle kleurstoffen die Engel Natur gebruikt in hun kleding en lingerie zijn vrij van zware metalen en altijd vrij van schadelijke AZO-kleurstoffen; er wordt géén chemische afwerking toegepast. Hier worden wij erg blij van want als je lingerie draagt dat zo dicht op je huid zit, is het fijn als er geen schadelijke stoffen in zitten.
De wol die door Engel Natur wordt gebruikt in hun biologische kleding is afkomstig uit gecertificeerde biologische schapenbedrijven in Argentinië. De wol uit Argentinië is niet alleen van een schitterende kwaliteit maar is ook diervriendelijk. De dieronvriendelijke methode "mulesing" is in de biologische schapenteelt niet toegestaan. Mulesing is het wegsnijden van huid rond het achterwerk van een schaap. Dit gebeurt vaak zonder verdoving. De verwijderde huid zal minder snel vliegen trekken omdat er geen urine en ontlasting aan blijft hangen. Mulesing wordt vaak tegelijkertijd gedaan met het afknippen van de staarten en castratie, wat ook zonder verdoving gebeurt. Mulesing wordt vooral in Australië veel toegepast
Tijdens het productie proces vindt Engel Natur het belangrijk dat alles was ze gebruiken biologisch afbreekbaar is. Want ze willen de aarde niet vervuilen. De metalen onderdelen in de kelding van Engel Natur zoals de ritsen en drukkers zijn vrij van nikkel.
Tijdens het transport rijden de vrachtwagens de korste routes naar naar de leverancier en zijn de arbeidsomstandigheden in hun eigen fabrieken uitstekend.

Assortiment

Naar Engel Natur bij WatMooi

0
0
0
s2sdefault

Betermode het modekruispunt op internet!

Als modesite wil je daar natuurlijk prominent aanwezig zijn.

Dat kan in de Betermode modegids.

Maak een aantrekkelijke beschrijving van je site of winkel

Stuur dit met de link naar je site en de gewenste linktekst

en een foto of logo naar

info@betermode.nl.

Organiseer je met regelmaat aktiviteiten

zoals een kledingruil of een modeshow,

dan kunnen we die opnemen in de modeagenda.

Als jij dan een link plaatst naar de betermode modegids

(http://www.betermode.nl/modegids)

of de modeagenda (http://www.betermode.nl/modeagenda),

Dan helpen we elkaar aan bezoekers en op termijn

aan een betere positie in Google.

winkelbeter evementen

Winkelbeter en betermode op facebook